Over Blue Frangipani

Blue Frangipani staat voor het creëren van happiness. Onze missie: happiness ervaren, zonder je eigen identiteit te verliezen en zonder anderen te schaden. We gaan voor de beste versie van jezelf!

Ik ben Lisa van Blue Frangipani en ik ga een experiment aan met mezelf: ik ga het boeddhisme toepassen in mijn westerse (en vlees liefhebbende) levensstijl. Mijn journey naar happiness kun je volgen op youtube.
Hierbij richt ik me op drie kernwoorden:
* Happiness
* Boeddhisme
* Jezelf zijn

Vanuit die filosofie werken ook de Paper Products. Door vrolijke producten toe te voegen aan een (soms saaie) activiteit kunnen we jouw dag én die van anderen een happy boost geven. Daarbij kun je je eigen journey optimaal bijhouden!

Sprenkel over elke dag wat happiness en geef het door aan anderen.
Together we can give happiness to the world!

Lisa ter Horst

Al het moois begint bij de eerste stap...

De eerste stap van Blue Frangipani begon op een prachtige rondreis in Java en Bali. Overal op deze mooie eilanden was de frangipani bloem te zien. De frangipani is een prachtige bloem welke veel gebruikt wordt voor Hindoeïstische offers. Pas later kwam ik achter de betekenis van deze bloem, welke uiteindelijk toevallig toepasselijk bleek te zijn. De bloem staat namelijk voor het begin van iets nieuws of een nieuwe stap. En de frangipani bracht mij bij de eerste stap van een geweldig nieuw project...